wschodząca gwiazda

kopia cesarza internetu

moje

trzy wspaniałe wiersze

są w najpopularniejszych

czyli najpopularniejsze

 

nie mówiłem?

wspaniałą poezją

olśniłem

 

 

kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 9 marca 2017
anonim