pączkowanie

kopia cesarza internetu

z

pączka na pączek

skacze

wesoły bączek

pączki zajada aż

wycieka marmolada

jest radosny

z powodu

nadejścia wiosny

 

kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 10 marca 2017
anonim