paskowanie mimetyzmiczne

kopia cesarza internetu

 

niebo mimetyzmem jęczy 

burza zaistniała przeniesiona

 

w spokój za zniesieniem nocy

 

użyźnianie roztaczane kamieniem 

milowym i duchem twoim w nieograniczonym

wkurzeniu saprorealnościowym

 

sidłują w psalmach lustrujący klucz

strachem wszechnieuleczalnym w kierowanym

dążeniu

 

do posłusznych i jedynych wrót

 

 

 

kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 11 marca 2017
anonim