kacabaja

kopia cesarza internetu

 

Premier przecznicy posrebrzanej

w dramacie trzewikopodobnych 

kabaretkach zwiewnych i cyjanowo

żakietowych srebrników

grafitowo i z godnością

 

 

 

kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 12 marca 2017
anonim