Niebieski Wieloryb

abc

Jest jak królestwo niebieskie
które jest miejską legendą

Pierdolnąłem sobie
dziarę na klacie
Tupaca Amaru Shakura

co Ty na to
czy jestem dzięki temu
wielki

Po chuj było mi
się zajmować sztuką
to tak jakby liczyć na główną
wygraną w lotto

Gdy twoje nazwisko
będzie już znane
i będziesz od czubka głowy
aż po stopy prześwietlony

Czy po to było pisać
po nocy aby zderzyć się
w dzień ze ścianą

Nie dostąpisz żadnej
taryfy ulgowej
bo za rogiem czeka śmierć
a kształt jej to
samobójstwo

 

abc
abc
Wiersz · 12 marca 2017
anonim
  • abc
    OK, niech będzie zatem tak jak sugerujesz względem fejkowej gry „Blue Whale Challenge” ;)

    · Zgłoś · 7 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    Tomasz Kucina
    2Pac. Makiaveli. Lubię.

    Rozbrykany, anarchistyczny wierszyk? Bardzo takie lubię.
    Super

    · Zgłoś · 7 lat
  • abc
    2Pac zaistniał na klacie Popka, a generalnie to o grze towarzyskiej pod tym samym tytułem, o teatrzyku i wpływach niektórych przekazów, oczywiście w niedosłownym słowa znaczeniu:) https://www.google.pl/search?client=oper...

    · Zgłoś · 7 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    Tomasz Kucina
    A więc "Różowa panda"

    · Zgłoś · 7 lat
  • Tomasz Kucina
    Daję więc " wyśmienity".
    I reklamujemy "Różową pandę". I świetny wiersz przy okazji.

    · Zgłoś · 7 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    Lol
    Gyhyu

    · Zgłoś · 7 lat
Usunięto 1 komentarz