praca czyni miszcza

kopia cesarza internetu

nikt mi nie powie

na Wywrocie najlepsi

poezji miszczowie

 

ja nie bredze

chcę być miszczem

dlatego tu siedze

 

mam skryte marzenie

dostać jakąś gwiazdkę

czyli wyróżnienie

 

hej,,,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 13 marca 2017
anonim