bez tytułu (jutra nie ma)

Witold Szwedkowski

 

jutra nie ma

jutro będzie

więc bój się

czego niczego

i nie bój się

niczego czego

tutaj nie ma

 

(Chorzów, 8.1.15)
Witold Szwedkowski
Witold Szwedkowski
Wiersz · 15 marca 2017
anonim