Idę pustą drogą, która donikąd nie prowadzi
Chcąc tylko zapomnieć i odnaleźć spokój,
Ale jak przestać myśleć, że to wszystko
Sprawia, że powoli tracę swoją siłę.
Nie wiem czy kiedyś obudzę się z ciemności,
Aby zobaczyć światło, za którym tęsknią moje oczy
I teraz pozwalam odejść swojej samotności
Chociaż, że wciąż oddycham tym smutkiem.
I jeszcze wczoraj płakałam w tej ciszy
A dzisiaj chcę to wszystko zostawić za sobą
Wiem, że nie powinnam bać się
Tego co jutro los może podarować mi.
Nigdy więcej nie chcę, aby moje myśli błądziły,
Bo wierzę, że spełnią się wszystkie marzenia.
Nigdy więcej nie chcę, aby moje dłonie czuły zimno,
Które tylko zabiera powietrze z moich płuc.
Już wiem dlaczego czasem tak łatwo jest ranić innych,
Kiedy szczęście znika z mojego życia.
Myślę, że mogę jeszcze raz zaufać miłości
Nawet jeśli pada deszcz w moim sercu.