Nie zapomniałam o tobie jedynie zwróciłam ci wolność
Wspomnienia nie gasną tylko pamięć o nich nic nie mówi.
Nie chcę cię ukarać a próbuję wyrzucić cię ze swoich myśli
Żeby w morzu moich łez mogła utonąć rozpacz.
Nie przestałam cię kochać tylko chcę zostać na chwilę sama
Oboje tak samo cierpimy i oboje straciliśmy wspólne serce.
Chciałam wierzyć, że to ty obdarzysz mnie szczęściem
I wypełnisz pustkę w moich dniach swoim ciepłem.
Dziś próbuję zniszczyć swój ból, który kradnie mi oddech
I boję się, że nie będę potrafiła oszukać swoich uczuć.
Chcę uciec stąd żebym mogła dalej żyć bez ciebie, choć
Teraz i zawsze będziesz trwał w moim sercu tak po prostu.