wyróżnienie

kopia cesarza internetu

coś tam napiszę

a coś tam zmienię

za  twórczość

na Wywrocie.PL

 

otrzymam wyróżnienie

Oceń ten tekst
kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 22 marca 2017
anonim