Finki

Zbieracz rzepaku

Żyła babcia koło Ruki,

Wnuczek miała cztery sztuki

Piękne, młode, opalone

Każdy chciałby je na żonę

Co z tego jak same suki

Zbieracz rzepaku
Zbieracz rzepaku
Wiersz · 23 marca 2017
anonim