przerażające

Lucky Person

ile chcesz tych pieniędzy

ile

ile mam ci przelać na konto

ile

mówisz że niestarcza ci 

powietrze

woda

piasek

jedzenie pozostawione na ziemi

mnie boga

jesteś więc jesteś

pieniądze

przelane szczęście....

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 25 marca 2017
anonim