tłusta plama

kopia cesarza internetu

Wywrota jak rajdowiec jedzie

ze Szczecina wiezie śledzie

daje ostro w pedał czadu

może zdąży do obiadu

 

z nieba leje się spiekota

oj,,, rozjechała kota

 

 

 

 

 

kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 28 marca 2017
anonim