nie przepadam

ARS TO od tyłu sra

otwarte okno i trele na drzewie
w pobliżu aż się chce umierać
wojaczkiem się narzuca klimat
więc mówią że świat się przebudza

w pobliżu aż się chce umierać
bo to jak łonderfu lajf na trąbce
więc mówią że świat się przebudza
umarł żul więc łonderful chociaż na-(dal)-śmieci

bo to jak łonderful lajf na trąbce
słońce ślepi po oczach tak że bolą
umarł żul więc łonderful chociaż na-(dal)-śmieci 
nabierają się na kolory sprzed roku i dają odczucia

słońce ślepi po oczach tak że bolą
głowy w górę w górę na oko na twarz
nabierają się na kolory sprzed roku i dają odczucia
(podobno tak się dochodzi do odświeżania widoku)

głowy w górę w górę na oko na twarz
otwarte okno i trele na drzewie
(podobno tak się dochodzi do odświeżania widoku
wojaczkiem się narzuca) klimat

 
 
Oceń ten tekst
ARS TO od tyłu sra
ARS TO od tyłu sra
Wiersz · 29 marca 2017
anonim