terapeutyczny

Grzesiek z nick-ąd

 

nikt tu nie przyszedł szczęścia szukać
ani też ucieleśniać marzeń
przed nami droga kręta długa
z jednym wyraźnym drogowskazem
odzyskać twarze

wyrwani z oceanu kłamstwa
łapiemy oddech krok po kroku
na przekór wróżbom sobiepaństwa
pragniemy tylko w spraw natłoku
odzyskać spokój

co dzień nam szepce serca bicie
pod własnym ale wspólnym niebem
że odzyskamy swoje życie
gdy każdy z nas już będzie pewien 
samego siebie

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 5 kwietnia 2017
anonim
  • Mithril
    ...trzecia jest jakby niedosycona

    no i jakiś inny Ty Gregor :-)

    · Zgłoś · 7 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    taka euforia po terapii Jarku...trochę zmienione pole widzenia:P

    · Zgłoś · 7 lat
  • Ir
    Masz : "codzień nam szepce serca bicie"
    Powinno być: co dzień nam szepcze serca bicie

    Nie czytasz wiadomości na pw?

    · Zgłoś · 7 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    czytam wiadomości... ale szepce znacznie bardziej mi sie podobuje :)

    · Zgłoś · 7 lat