świadome wybory

Lucky Person

ta dziewczyna czekała 

w słońca parku alejach

z kawałkiem niedocałowania

na ustach 

w oczach

wszystkie jej łzy

życie

na dłoniach niedotknięte

szczęście

ta dziewczyna czekała

w księżyca czassplotach

na ciebie

 

nie możesz przyjść

tam gdzie niecisze

nie możesz przyjść

tam gdzie niepokoje

krew w żyłach tańczy

gra diabeł

 

pozostała mu

niewydarzeniem

dopisaną pozycją

na straconych szansach

czas nie pokazał

żadnej słuszności

żadnej niesłuszności

zamkniętych i znikniętych

możliwości.

 

 

 

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 8 kwietnia 2017
anonim