rutyna

Jacek JacoM Michalski

twarze tapetują przestrzeń

jak lustra emocje

w oczach naprzeciwko

wspólnota nosów i ust

rozlana głowami pasażerów

ze zbiorowej komunikacji

wypadnie na chodnik

szuraniem zelówek

tej samej rzeki codziennie

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 13 kwietnia 2017
anonim
  • Yaro
    pędzą (jak ta rzeka) w świńskim pędzie...

    · Zgłoś · 7 lat