serce na dłoni
zapomnij (o mnie)
uparcie strzelasz
niewinnym wzrokiem
podstępnie kochasz
nie pozwalasz
zapomnieć o sobie
wypatruję wiatru
uciekam ze swoim ciałem
dość nasycony uparty zostanę
ze sobą pod pachą z gazetą
serce na dłoni
zapomnij (o mnie)