sztandary

Jacek JacoM Michalski

„Będzie wojna, będzie wojna, będzie krwawa rzeź”

Siekiera

 

moi drodzy milusińscy

w koszulkach z kotwicą

spełnią się wasze marzenia

własną piersią będziecie

bronić katolickiej ojczyzny

oby to jednak nie były plecy

i tylko chciałbym przypomnieć

że nawet do spierdalania

potrzeba odrobinę rozumu

a postrzał w dupsko

jest mało chwalebny

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=IRlNfX3P5_4

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 16 kwietnia 2017
anonim
  • Yaro
    tekst dla tchórzy ...

    · Zgłoś · 7 lat
  • Jacek JacoM Michalski
    odwaga na koszulce kosztuję niewiele :-)

    · Zgłoś · 7 lat
  • Yaro
    koszulka jak koszulka (możne i kosztuje niewiele)
    ważne co w sercu się czuje i czy jesteśmy w stanie obronić swoją rodzinę niezależnie od wyznania .

    · Zgłoś · 7 lat