Kochany, Serdecznie Dziękuję Ci za Twoją Miłość!
Miłość to Dar i Cud , który tak naprawdę - "nigdy się nie kończy"!
Krokami "dążę do Idealności" ; Perfekcji w Miłości...
Ale mam pytanie : "Czy Miłość może być ciągle Idealna..?"...
Kochany, Serdecznie Dziękuje Ci za Twe Zrozumienie !
To Bardzo Ważne...
Zrozumienie to - "kamień milowy do dotknięcia Tego co nazywamy Miłością"...
Potrzebujemy również : "drugiej osoby"...
Kochany, Serdecznie Chcę Życzyć Ci Szczęścia w Miłości!
To Bardzo Wartościowe i Ważne ...
Ale mam inne pytanie : "Na ile Szczęśliwy może być Ten Zakochany...?
Kochany, Serdecznie Dziękuję Ci za Pokój Jaki Stworzyłeś Swoją Miłością w Moim
Sercu"!
Wydaje Mi się , że tak naprawdę - " Nie miałam w Życiu takiego Pokoju"!
To bardzo Konieczne i Potrzebne...
KOCHANY, WIESZ, DZIEKUJĘ CI ZA
WSZYSTKO , BO JESTEŚ I
ZAWSZE BYŁEŚ BLISKO!