Literatura

"SZCZĘŚCIE" (wiersz)

Róża

"To co dotyczy Szczęścia , jest i będzie kiedyś nieuniknione"- to stwierdzenie daje do myślenia...

 

No właśnie , Szczęście to dar bycia razem i obdarowywania siebie gestami czułości i potokiem

słów delikatnych jak skrzydła motyla...

 

Szczęście to - " zamiar tworzenia czegoś nowego, na ogromną skalę"...

 

Ktoś może zapytać się : "Na ile jestem Szczęśliwy..?"

 

A czy czasami tak naprawdę nie jest tak , że  : "Szczęście należy Pielęgnować..?"

 

No tak , ale z drugiej strony- "Szczęście czasem buduje się na Zamkach z Piasku zrobionych"...

 

Szczęście- "nie potrafi także od Nas Odejść" , chyba , że Sami do tego dopuścimy...

 

SZCZĘŚCIE TO WSZYSTKO TO CZEGO DOTKNIEMY , Z CZYM SIĘ UOASABIAMY 

LUB Z KIMŚ, WIDZIMY WTEDY WSZYSTKO W JAŚNIEJSZYM ŚWIETLE!

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 22 kwietnia 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca