Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
mozetojamozenie
Jakoś tak
Jakoś tak
mozetojamozenie
Lżej jakoś na głowie
i w głowie się zrobiło
Ciszej jakoś
i przytulniej się stało
Przyjemniej gdy myśli mniej
i nie trzeba ich w ucieczce wyręczać
Milej jakoś teraz czas swój
ze swoimi myślami spędzać
Lubię
mozetojamozenie
Wiersz · 22 kwietnia 2017
Mithril
...nictu
Lubię
·
Zgłoś
·
7 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści