jest taka wiązana mowa
tak ślicznie przejebana
co gryzie mózg jak pitbull
wycieka szparami ślimaka
kiełbasą przez ser pleśniowy
z przedszkola do trolla
więc panie i panowie
zapraszamy na karuzelę
opowiemy sobie bajkę
albo stworzymy nową
prawdziwszą historię
co jest jak kurwa
wielokrotnie dziewicą
zostawmy słowa
abstrakcja farby w muzyce
zamknie emocje bezosobowo
a akordeon napierdala
dźwięki jak z boscha
to taki malarz był
w przeciwieństwie do pralki
gadającej gaciami w bębnie
tak ślicznie przejebana co gryzie mózg jak pitbull
wycieka szparami ślimaka
kiełbasą przez ser pleśniowy z przedszkola do trolla
więc panie i panowie zapraszamy na karuzelę
opowiemy sobie bajkę albo
stworzymy nową prawdziwszą historię
co jest jak kurwa wielokrotnie dziewicą
zostawmy słowa
abstrakcja farby w muzyce zamknie bezosobowo >emocje<
a akordeon napierdala dźwięki jak z boscha
to taki malarz był
w przeciwieństwie do pralki
gadającej gaciami w bębnie"