pierdolenie

Jacek JacoM Michalski

jest taka wiązana mowa

tak ślicznie przejebana

co gryzie mózg jak pitbull

wycieka szparami ślimaka

kiełbasą przez ser pleśniowy

z przedszkola do trolla

więc panie i panowie

zapraszamy na karuzelę

opowiemy sobie bajkę

albo stworzymy nową

prawdziwszą historię

co jest jak kurwa

wielokrotnie dziewicą

 

zostawmy słowa

abstrakcja farby w muzyce

zamknie emocje bezosobowo

a akordeon napierdala

dźwięki jak z boscha  

to taki malarz był

w przeciwieństwie do pralki

gadającej gaciami w bębnie

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 22 kwietnia 2017
anonim
  • Jacek JacoM Michalski
    :-) podoba mnie się, taka wersyfikacja

    · Zgłoś · 7 lat temu
  • Mithril
    "jest taka wiązana mowa

    tak ślicznie przejebana co gryzie mózg jak pitbull
    wycieka szparami ślimaka
    kiełbasą przez ser pleśniowy z przedszkola do trolla
    więc panie i panowie zapraszamy na karuzelę
    opowiemy sobie bajkę albo
    stworzymy nową prawdziwszą historię

    co jest jak kurwa wielokrotnie dziewicą

    zostawmy słowa
    abstrakcja farby w muzyce zamknie bezosobowo >emocje<
    a akordeon napierdala dźwięki jak z boscha
    to taki malarz był

    w przeciwieństwie do pralki
    gadającej gaciami w bębnie"

    · Zgłoś · 7 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    Beta
    A to co, hip-hop ?

    · Zgłoś · 7 lat temu
Usunięto 1 komentarz