second-hand

Jakub Zoltowski

nazywaj mnie jak chcesz

nie spadlem z nieba

 

pod-ziemia 

 

utulam do snu niewiasty

 
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 25 kwietnia 2017
anonim