Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Jakub Zoltowski
losse time
losse time
Jakub Zoltowski
miałem nadziej
ę
że
zmartwychwstan
ę
napiszę
romantic comedy
pomarzę o ciepłych krajach
w środku zimy
Lubię
Jakub Zoltowski
Wiersz · 25 kwietnia 2017
×
Zgłoś obraźliwe treści