chyba jestem artystą

kopia cesarza internetu

Jest sprawą oczywistą

piszę i maluję

co myślę, widzę i czuję,

chyba jestem artystą

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 1 głos
kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 26 kwietnia 2017
anonim