the remery

Jakub Zoltowski

 

świat w którym nie mówimy sobie prawdy

coś staje pomiędzy

 

moje, twoje imię
i pytanie

skąd ja je znam

 

Oceń ten tekst
Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 28 kwietnia 2017
anonim