stręczyciele madonny

Jacek JacoM Michalski

ścielą łóżko satyną

jak krzyż gwoździami

podpalają kłamstwo prawdą

żeby lepiej pierdolić

w rozwartym drewnie

ich jęk kiedy dochodzą nie dochodząc

goi wszystkie sęki

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 5 maja 2017
anonim
  • Mi Lo
    personel naziemny ma monopol na pierniczenie bez trzymanki
    Fak't

    · Zgłoś · 7 lat temu
  • Mithril
    ...bo najważniejsze jest dobre samopoczucie "fakira" w sutannie, niż ci, co miedziaka na tacę wrzucają

    · Zgłoś · 7 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    Beta
    A to co ?

    · Zgłoś · 7 lat temu