patrzeć nie mogąc
dookoła schizofrenia
nie znoszę jajek
je mam
w telewizji konowały
karmiony mlekiem
ruskimi bajkami
chamy bez szkoły
zasady nie bycia z nami
nowocześni przylizani i bezpieczni
pojechani usta wszawe
drążą drogą na Warszawę