powszechna bohema

Jacek JacoM Michalski

kolory zranione dotykiem

wyciekają z ran dźwiękiem

chlaśnięty przez barwy malarz

zamiast płótna zarzygał modelkę

i to jest prawdziwy olimp

na samym końcu poddasza

 

youtube  pokaże sutki w pomidorkach

stu milionom znawców

montparnasse od morza do morza

dobrze że przynajmniej nie śmierdzi

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 9 maja 2017
anonim