miłość nie wybacza

Yaro

miłość to nie żaden kompromis

nie wybacza

może błądzę

 

rozkwita kwieciem

rani cierniami delikatnymi jakże ostrymi

miłości nie ma z rozsądku 

 

nie pomoże

to droga 

 

za przyjaciół

za wrogów 

zdolna zabić 

 

mówią wybacz

ona nie wybacza 

podążam jej drogą 

 

ona ma mnie za nic

nie potrafię zapłacić 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 11 maja 2017
anonim