miłość to nie żaden kompromis
nie wybacza
może błądzę
rozkwita kwieciem
rani cierniami delikatnymi jakże ostrymi
miłości nie ma z rozsądku
nie pomoże
to droga
za przyjaciół
za wrogów
zdolna zabić
mówią wybacz
ona nie wybacza
podążam jej drogą
ona ma mnie za nic
nie potrafię zapłacić