dłubię w nosie łokciem

Yaro

poleżę na obłokach
żona mówi że bycie  leserem

to moje credo
nie wierzcie w to


mam syna

będzie wojownikiem jak ojciec 

(ponoć ja)
mam dom
posadziłem drzewo

w ogrodzie po grillowaniu
szukam drogi do domu


szukam kombinuję
dłubię w nosie
łokciem wydziobuję

 

nie odnajduję

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 12 maja 2017
anonim
  • Yaro
    albo dużym palcem stopy:)

    · Zgłoś · 7 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    I'm not a robot
    dobrze, że nie kolanem :)

    · Zgłoś · 7 lat temu