poleżę na obłokach
żona mówi że bycie leserem
to moje credo
nie wierzcie w to
mam syna
będzie wojownikiem jak ojciec
(ponoć ja)
mam dom
posadziłem drzewo
w ogrodzie po grillowaniu
szukam drogi do domu
szukam kombinuję
dłubię w nosie
łokciem wydziobuję
nie odnajduję