przyjdź po moich śladach na piasku
szczęście wyśnione
na plaży odpływ
nie zmyje wczorajszego dotyku
przyjdź do mnie miłości
muśnij ustami misternie wzniesione
westchnienia mojej duszy
wróć szybko
jeszcze przed wschodem słońca
odnajdź dom w moim sercu
dom który zabity na głucho
od dawna czekał na ciebie
zamieszkaj we mnie
studiu ścieżki linii papilarnych
moich dłoni
są ciekawsze niż wszystkie szlaki
świata
zatrzymaj we mnie swój oddech
niech nic nie zmąci tej chwili
niech wypełni nas miłość
co przenika mury
wejdź we mnie i płacz radośnie
niech łzy mają smak malin
zanurzonych w syropie klonowym
wiesz przecież że.....