nie dzwoni do mnie nikt prócz ciszy
wracam późno sprawdzasz mój telefon
odbierasz gdy szef kompanii zadzwoni
spętany dłońmi
zazdrościsz
gdy mnie gościsz pośród obcych
kobiety są i będą za żołnierzami
jak malowani
kochać wojenki nie przestali