sen
amplituda i napięcie struny
domagam się Twojej we mnie nagości
obecności
impresje
dygresje i niedyskrecje
sekrety skrywane w dotyku
oddechu
pośpiechu pragnień płochliwych
oto ja
zatracony
stracony dla świata
odzyskany dla Ciebie
dla siebie
dla nas
cisza
tak cicha że słychać tylko
serc naszych bicie