szminki blask i ust smak
byłaś solą w oku
na języku burza słów
w zastygłych żyłach adrenalina
ciepły pot na skroniach
pamiętne zimno na dłoniach
niespokojne serce
po motylach wiatr trzepotem rzęs
stracony czas wiem że mylę pojęcia
po co kochać
by potem się bać
by potem się bać"....dobre..:)