ukołysze wiatr stare drzewa
świadkowie
żywe wspomnienia
co wiedzą drzewa co czują
gdy jesteśmy
gdy nas nie ma
gdy nie będzie
czas dla nich nie ma znaczenia
chaos
nadchodzą i odchodzą
- ludzie
jak chemia
łączą nas drzewa
- jedynie
miłości nie ma
kilka pszczół na drzewach
na kwiatach nie wiele ich
kołysz wietrze padaj deszczu
nie zachwiane mocne w korzeniach
człowiek brać powinien przykład
ciągnąc bagaż życia i nic więcej
stoją w spokoju
ziemia okrywa płaszczem korzenie
chaos
nadchodzą i odchodzą
- ludzie
jak chemia
łączą nas drzewa
- jedynie
miłości nie ma
kilka pszczół na drzewach
na kwiatach nie wiele ich
w cieniu znajdziesz ukojenie
z suchych nie potrzebnych konarów
rozpalasz marzenia płonie płonie ogień
widzisz wszystko się zmienia
czasem brakuje cienia
by skryć smutne oczy
chaos
nadchodzą i odchodzą
- ludzie
jak chemia
łączą nas drzewa
- jedynie
miłości nie ma
kilka pszczół na drzewach
na kwiatach nie wiele ich
nadchodzą i odchodzą
- ludzie
jak chemia
łączą nas drzewa
- jedynie
miłości nie ma
tak mi się czyta :-)