czy można pięknie zabijać
lub na takie zabijanie czekać
ruskie w kabulu
znudzić się nie mogą
mogą
również nogą
i już jest od zabijania bliżej do futbolu
a to wiersz jest
o łzach tak dalece niewypłakanych
że umykają przeciwną stroną
i mało jest chętnych
smakowania soli