" Szczęścia dla wszystkich"
Szczęścia, szczęścia dla wszystkich
trochę tęsknoty i miłości
szczęścia, szczęścia dla wszystkich
szczyptę uśmiechu i radości.
Dla samotnych i zapomnianych
dla tych co za mgłą i po kolanach w błocie
dla tych w kałużach smutku
i dla tych co go dużo widzieli
szczęścia, szczęścia dla wszystkich!
dla spoglądających na żyletki
i dla tych co ich nic nie kusi
oraz zmęczonych jesienią
ponurym, złym, smutnym, niedocenionym
Szczęścia, szczęścia dla wszystkich
Trochę tęsknoty i miłości
SZCZĘŚCIA, szczęścia dla WSZYSTKICH
szczypty uśmiechu i radości!