kufer

Yaro

patrzę każdego dnia 
dni ubrane we wszystkie lata

 

widzę stary kufer 
otwieram wieko


może odnajdę coś 

co

mnie oczaruje 

 

bądź przypomni
ciebie z
tamtych dni
gdy nie byłaś taka siwa

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 11 czerwca 2017
anonim