Literatura

teraz jest inaczej (wiersz)

Yaro

nie mam nikogo oprócz nas
znajda

zaglądam do domu twoich ścian
oparty o futryny wydartych dni

 

nie naciągam struny

tutaj mniej lubiany
nie wszystko poukładane


sklejam marzenia

wspólne wyjazdy noce pod gwiazdami 

gołe niebo  nad nami

 

teraz

wygląda świat całkiem inaczej
biegiem jak pies

nie mogę zatrzymać się w tej grze

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 18 czerwca 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca