zegarek

Jacek JacoM Michalski

kiedy intensywność się zmienia

życie zwalnia choć przyspiesza

mniej doznań a bliżej niż dalej

dziękuję wszystkim za pamięć

krzywiąc gębę jak po cytrynie

na zmięty papier twarzy

uśmiech i tak wypełznie

Oceń ten tekst
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 19 czerwca 2017
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Beta
    Hm..no nie wiem

    · Zgłoś · 7 lat temu