IT'S COOL ?

Grzegorz Cezary Skwarliński

"Będę cool" - palacz z dumą powiedział,
więc po papierosa często sięgał, śmiało.
Że go rak cicho trawił, nie wiedział,
więc jest teraz cool ... w kostnicy jego ciało.

marzec 2000

Grzegorz Cezary Skwarliński
Grzegorz Cezary Skwarliński
Wiersz · 11 marca 2000
anonim