Literatura

twarz (wiersz)

Yaro

twarz dziecka
zdradza
kim będzie
 w przyszłości

mimo niepogody 
 życie układem się rodzi
 
jednym układają gładko
drugim kładą kłody
 
szepczą bądź dobry

albo że jesteś do niczego 

jak twój ojciec

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 8 lipca 2017 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca