Przepraszam

Kinga

Przepraszam cię za wszystkie błędy, Także te nie popełnione. Za wszystkie lata z mojej winy stracone. Za wszystkie słowa także te nie wypowiedziane. Za to ,że z mojej winy nie jesteśmy razem. Lecz, choć zmieniłam się. Choć zrozumiałam, że postąpiłam źle. Nie wiem, czy zdołam wyznać, to co czuję, Czy znów bez słowa miniemy się w tłumie. Nie chcę znów bez słowa minąć cię w tłumie.
Kinga
Kinga
Wiersz · 9 lipca 2017
anonim
  • Mithril
    ...gigawtórny (w koszmarnej wersyfikacji) gniot

    · Zgłoś · 7 lat