islamskie getto szczytem marzeń
nikt go nie chce także nad wisłą
no dalej prawdziwy patrioto
znalazłeś ostateczne rozwiązanie
w imię europejskiej solidarności
rozstaw karabiny maszynowe
strzelaj z greckiej lub włoskiej plaży
do tych którzy w wodzie
młody chłystku z kotwicą na piersi
nie wiesz ile kosztuje wolność
gadać o ciapatych i brudasach
może każdy choć nie każdy chce
pociągnij za spust weź to na siebie
- celność
- ilość
- narodowość
- rasę
- wyznanie
takie zawody w strzelaniu do "kaczek", umilające wypoczynek na plażach Grecji, czy Włoch :-)
cała nadzieja w tym, że nasi patrioci generalnie mają chroniczną awersję do czytania
a że czytać nie potrafią to obsługa kmu może też być problemem