sen

Yaro

nie budź

gdy życie pragnie snu
zmęczone dniem

nocą się włóczyło

 

księżyc z gwiazdami 
migotał słabym światłem

 

płacz chmur pełnych goryczy 
pędził  wiatr na zachód

 

śnij


jutro wstanie

będzie lżej

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 16 lipca 2017
anonim